RF Tech Logo
Bun venitCAS (BAC) - Blood Alcohol Concentration

We are sorry. This page is not translated yet. Come back soon!

Program pentru estimarea variaţiei în timp a concentraţiei de alcool in sânge pornind de la date privind consumul. Este conceput pentru a veni în ajutorul instituţiilor oficiale (Institute de Medicină Legală, Poliţie, Procuratură, Justiţie) în anchetarea cazurilor în care este implicat consumul de alcool.

Plecând de la date primare privind tipul şi cantitatea băuturilor consumate şi de la considerente bio-chimice şi farmaco-cinetice, se poate estima variaţia alcoolemiei (concentraţia de alcool în sânge) în decursul timpului. Această variaţie este comparată cu rezultatele eventualelor teste biochimice în scopul verificării veridicităţii datelor privind consumul.

Un modul suplimentar permite analiza inversă, şi anume determinarea datelor de consum ce ar permite obţinerea anumitor valori estimate ale alcoolemiei. Scopul acestui modul este de a veni în ajutorul organelor de anchetă în acţiunea de investigare. Existenţa anumitor date privind comportamentul ar justifica o ancheta detaliată a consumului de alcool, anchetă uşurată de datele suplimentare puse la dispoziţie de acest program.

Pentru a împiedica utilizarea lui în scopuri interzise de lege, contractul de licenţiere prevede în mod expres interdicţia utilizării programului în scopuri ilegale.

Pentru alte detalii, inclusiv mai multe imagini, apasati aici