RF Tech Logo
Bun venitAplicatii industriale

Activitatea firmei noastre este orientata spre realizarea de dispozitive de comanda si control, utilizand in special calculatorul pe post de dispozitiv principal de control.

Realizari

Programul fanion este "Dispecer", un program de dispecerat conceput pentru verificarea si controlul prin modem GSM a unui grup de 14 puncte de lucru in regiunea Ploiesti. Nucleul este controlat de o baza de date Access pentru adaugarea facila a unor puncte de lucru suplimentare. Acest lucru face ca adaptarea pentru alte situatii sa fie imediata

Se ofera gratuit "Modbus Serial": un program care permite comunicatii seriale intre calculator/dispozitiv sau calculator/calculator, eventual prin intermediul unui modem GSM

"Urmarire" este un dispozitiv pentru urmarirea calitatii energiei electrice. Un calculator cuplat la o placa de achizitie externa masoara valorile curentilor si tensiunile (trifazat) si realizeaza analiza semnalelor achizitionate.

"Explorari respiratorii" este un program pentru explorari functionale respiratorii in medicina. Se prelucreaza semnalul achizitionat, utilizand analiza spectrala si retele neuronale. Reteaua neuronala realizeaza o clasificare neuro-fuzzy a parametrilor semnalului. Acest dispozitiv nu este pregatit pentru distributie, tinand cont de conditiile necesare pentru atestarea aparaturii medicale. Se cauta parteneri pentru implementarea in practica a dispozitivului.