Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/rftech/public_html/db_sites.php on line 7
RF Technologies
RF Tech Logo
Bun venitModbus Serial

versiunea 1.0.0 (initiala) - descarca

Se observa in partea de jos afisarea sub forma tabelara a evenimentelor receptionate. In dreapta sus este afisata ultima stare cunoscuta (in urma comunicatiilor) a DCE. In stanga este zona in care se face alegerea comenzilor pentru DCE. In mijlocul ecranului exista o zona in care se stocheaza in forma text totalitatea comunicatiilor existente, realizandu-se o istorie a comunicatiilor extrem de utila in cazul necesitatii depanarii sistemului.

Se poate alege portul serial care se doreste a fi folosit. Se poate specifica modul in care se face comunicarea pe interfata seriala: controlul paritatii, lungimea cuvantului, numarul de biti de stop si de asemenea de viteza cu care se face transmisia, in vederea posibilitatii controlarii eventuale a mai multor tipuri de dispozitive.

Se indica modul in care se specifica diverse moduri de lucru, in special timpii de asteptare care pot fi esentiali in conditiile in care dispozitivele periferice pot fi foarte variate (porturi seriale, dar în special modem-uri).