RF Tech Logo
Bun venitSoftware

Societatea noastra realizeaza software personalizat pentru clienti. Este suficient sa ne contactati pentru a ne comunica dorintele dumneavoastra si noi va vom face in cel mai scurt timp o oferta. Pretul si timpul de executie depind de complexitatea problemei dumneavoastra.

Va putem oferi programe pentru statii de lucru (pentru sistemele de operare Windows) sau aplicatii pe Internet (pagini sau chiar aplicatii complexe cu acces la baze de date). Solutii complete (gazduirea paginilor web sau realizarea unui server de aplicatii pentru firma dumneavoastra) sunt accesibile.

Produse:

  • CAS - Concentratia de alcool in sange: Program pentru controlul variatiei in timp a concentratiei de alcool in sange. Conceput pentru institutiile oficiale (Institute de Medicina Legala, Politie, Procuratura). Este interzisa utilizarea lui in scopuri ilegale!.
  • Chestionar - Realizare de chestionare on-line: Aplicatie pe Internet ce ruleaza pe server-ul nostru pentru realizarea si completarea de chestionare. Se realizeaza un chestionar personalizat care se ofera spre completare celor interesati. Rezultatele sunt accesibile in diferite forme. Excelent pentru sondaje de opinie. Clientii dumneavostra vor prefera sa raspunda rapid la citeva intrebari on-line decit sa va trimita un formular completat prin posta

Aplicatii gratuite:

Un numar de accesorii dezvoltate pentru ca au fost necesare in activitatea noastra sunt oferite in mod gratuit:

  • LogView - Controlul in timp real a unui fisier: Program care verifica la intervale de timp alese de utilizator modificarile aparute la nivelul unui fisier. Conceput pentru a urmari "log"-ul de erori al serverului Apache in timpul dezvoltarii web, dar folosirea nu este restrictionata la aceasta situatie.
  • Modbus Serial: Program care permite comunicatii seriale intre calculator/dispozitiv sau calculator/calculator, eventual prin intermediul unui modem GSM